Sposób przygotowania

Margarynę z cukrem pudrem ucieramy robotem. Gdy składniki się połączą, dodajemy cały czas ucierając, po jednym żółtku. Całość ucieramy jeszcze przez 2 minuty, siejemy przez sito obie mąki, budynie i proszek do pieczenia, nadal ucieramy. Gdy ciasto będzie jednolite, dodajemy pianę ubitą z białek delikatnie łączymy z ciastem. Dodajemy gruszki, jabłka pokrojone w kawałki i mieszamy. Całość przelewamy do podłużnej foremki
Temperatura pieczenia 180C
Czas pieczenia 45 minut

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł, bo z wocami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszności
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha babeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Super pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !