Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiełbaska inaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 4 porcje
cebula 1 szt
olej do smażenia
keczup do smaku
Musztarda rosyjska Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbaska inaczej

Na petelni rozgrzewamy tłuszcz i dajemy kiełbasę już w porcjach jakie bedziemy podawać, następnie smażymy naciętą na lekkim ogniu po kilku minutach dajemy cebulkę pokrojoną w talarki, dusimy razem delikatnie do zezłocenia cebulki i tak aby kiełbasa w środku była ciepła, na talerz podajemy kiełbaskę z musztardą i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 26.11.2013 15:37
lubię takie proste jedzenie
pestka 23.06.2013 08:51
czasami tez taka jadam
mic 08.05.2013 13:02
bardzo smaczna
Granita 20.04.2013 02:58
czasami robię podobne:),są pyszne,a ich smak ma "charakter"
Bernadeta1 09.04.2013 00:26
smacznie wyglądają
Ewelina38 19.03.2013 22:38
też taką kiełbaskę robię i pysznie smakuje, a musztardę rosyjską po prosu uwielbiam :)
Ada-Gaba 12.03.2013 15:39
prezentuje się pysznie
pestka 06.02.2013 10:29
też tak robię , bo mi to smakuje
Dorota59 25.01.2013 17:07
mniam
pajbek 08.01.2013 16:15
Jest super, polecam:-)
pajbek 08.01.2013 16:15
Jak ja lubię takie jedzonko :-)
Ela15 07.10.2012 09:36
ciekawe połączenie
dianix 16.08.2012 21:29
smaczne
Sylwia56
Sylwia56 07.09.2011 18:45
fajne
wiola333 12.03.2011 13:45
ciekawie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak