Sposób przygotowania

Na petelni rozgrzewamy tłuszcz i dajemy kiełbasę już w porcjach jakie bedziemy podawać, następnie smażymy naciętą na lekkim ogniu po kilku minutach dajemy cebulkę pokrojoną w talarki, dusimy razem delikatnie do zezłocenia cebulki i tak aby kiełbasa w środku była ciepła, na talerz podajemy kiełbaskę z musztardą i keczupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    ciekawie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Jak ja lubię takie jedzonko :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Jest super, polecam:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    też tak robię , bo mi to smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    prezentuje się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    też taką kiełbaskę robię i pysznie smakuje, a musztardę rosyjską po prosu uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    czasami robię podobne:),są pyszne,a ich smak ma "charakter"
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    czasami tez taka jadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię takie proste jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !