Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem na puszystą masę, ucierając, stopniowo dodajemy margarynę.
Dodajemy obie mąki, proszek, olej, ocet, olejek, cukier waniliowy i dokładnie mieszamy.
Z białek ubijamy pianę na sztywno, dodajemy do ciasta i delikatnie mieszamy.
Ciasto przelewamy do formy i pieczemy godzinę w temp. 180 stopni.
Po upieczeniu i wystygnięciu, polewamy polewą czekoladową

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pyszna musi być ta babka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetna taka bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobra
  • 0
    2739711158270963804
    Opublikowano

    Mirosława5

    wygląda apetycznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !