Sposób przygotowania

Budynie gotujemy wedlug przepisu na opakowaniu. Do pucharka wlewamy na dno budyn waniliowy, nastepnie budyn wisniowy wraz z wisniami. Smietana ubijamy i wyciskamy na nasz deser. Polewamy musem zrobionym ze zmiksowanych truskawek. Przyozdabiamy dekoracjami czekoladowymi i wisienka kandyzowana. Posypujemy platkami migdalowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    aż mam ochote na takie słodkości!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    coś na dzień kobiet
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Prosty i fajny deser.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś co lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    oj tak!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !