Sposób przygotowania

Dobrze schłodzone białka ubić z szczyptą soli na sztywno dodając pod koniec ubijania małymi partiami cukier puder.Na koniec wymieszać delikatnie z 1 łyżką mąki ziemniaczanej.Wyciskać rękawem cukierniczym lub przekładać łyżeczką na blaszkę wyłożoną papierem.Piec (a właściwie suszyć) w temperaturze 100 stopni przez 1 godzinę a nawet dłużej

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Muszą być pyszne !
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    śliczne te beziki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    swietnie wyszly
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyszły ci super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    że dopiero dojrzałam ten przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    uwielbiam świeże bezy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    jakie fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    słodkie pychotki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne i sliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !