Sposób przygotowania

jabłko obieramy i kroimy w kostkę, pomarańczę po obraniu rozbieramy na cząstki. Wkładamy owoce do salaterek (ok.4 chyba że mamy mniejsze to do większej ilości), dodajemy połowę orzechów. Zalewamy wszystko galaretką przygotowaną zgodnie z przepisem na opakowaniu i wkładamy do lodówki. Gdy zastygnie, robimy bitą śmietanę według przepisu i dajemy na galaretkę. Na bitą śmietanę dajemy płatki migdałowe, czekoladę startą na tarku i resztę orzechów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !