Sposób przygotowania

Mięso myjemy i kroimy w grube plastry potem nacieramy wszystkimi przyprawami , które wysypałam na talerzyk i smażymy dolewając wody , cebulkę pokrojoną też dałam gdy dobrze się podsmaży i puści sok to wszystko z patelni wykładamy do nie wielkiego garnka gotującego się z wodą , gdzie wrzuciłam kostkę . I całość ma się gotować aż mięso będzie miękkie ok. 2 godzin. Na koniec zagęszczamy wodą z mąką .Podajemy z makaronem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    szybko i ok
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !