Sposób przygotowania

Ciasto podzielić na kwadraty, następnie przeciąć je wzdłuż i każdy kawałek posmarować rozkłóconym jajkiem. Na każdy kawałek ciasta nałożyć łyżkę powideł śliwkowych. Zapiekać 20 minut w 210 C.

Przed podaniem posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Lubię ciastka francuskie, a te wyglądają apetycznie.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Lubię ciastka francuskie, a te wyglądają apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    :) I są bardzo smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    jadłem i na prawdę smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !