Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko estragonowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 10 dag
sól do smaku do smaku
estragon 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko estragonowe

Estragon umyć,osączyć,sparzyć i przelać zimną wodą,posiekać i zmiksować z masłem i szczyptą soli.Polecam do kanapek z pomidorkiem.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 26.05.2011 23:09
ciekawy pomysł
RenataZ-et 26.05.2011 23:08
ciekawy pomysł
Dorota59 26.05.2011 12:24
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak