Sposób przygotowania

Grzanki z pszennego chleba podsmażamy na patelni i przekładamy do innego naczynia,na nie kładziemy smażone przez 5 minut filety z polędwicy wołowej.Na pozostałym tłuszczu smażymy pokrojone w plastry borowiki i zalewamy je czerwonym winem.Otrzymanym sosem zalewamy mięso i dusimy je do miękkości.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyrafinowany smak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !