Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 1 szt
majonez tradycyjny 4 łyżki
cebula biała 1 szt
szczypiorek usiekany 5 gram
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
ketchup pikantny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Wędzonego tuńczyka mielimy. Następnie dodajemy do niego 4 łyżki majonezu, 1 łyżkę ketchupu oraz drobno pokrajane cebulę i szczypiorek. Całość doprawiamy solą i pieprzem Prymat i mieszamy. Podajemy z chlebem razowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 15.06.2012 19:09
świetna
KasiaK90 07.05.2012 08:51
super
fictor123 27.04.2012 13:00
super
Norgiusz 27.03.2012 07:36
mniam
kate.500 21.11.2011 08:00
pycha
Kuchareczekjeden 07.06.2011 09:47
świetna
AgaS10 24.03.2011 14:05
super:)
anja3107 23.03.2011 10:07
bardzo fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak