Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety w śmietanie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filetów w oliwie 50 dag
jabłko 1
cebule 2-3
ogórki kiszone 2
śmietany 1 szklanka
cukier - -
sól - -
pieprz - -

Przepis i sposób przygotowania na: Filety w śmietanie

Jabłka obrać, oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w kostkę. Cebulę obrać, opłukać i pokroić tak jak jabłko. Ogórki obrać i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać ze śmietaną i doprawić cukrem, pieprzem i solą. Filety umyć, pokroić w na paski o szerokości ok 2 cm i połączyć ze smietaną.Wszystkie składniki wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika192 17.03.2011 12:26
mniam mniam
Henryka2 09.03.2011 00:06
to lubię!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak