Sposób przygotowania

Jajka obrac i pokroic w ósemki. Ładnie ułożyc na półmisku na liściach sałaty (każde jajko na osobnym liściu). Polac majonezem (jeżeli jest zbyt gęsty to dodac jogurtu). Posypac obficie rzeżuchą, posolic i popieprzyc do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !