Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i wystudzić. Baton, pomidory, ogórki pokroić w kostkę, połączyć wszystko razem majonezem, dodać przyprawy. Najlepiej przygotowywać 30 minut przed podaniem. Po przygotowaniu włożyć na chwilę do lodówki, aby się wszystko razem \"przegryzło\".

Komentarze

  • -1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pyszne....
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Tylko jedno ale Tortila to są placki .Pierożki o których piszesz to Tortellini .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Też taką sałatkę robię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Bardzo lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Henryka2

    Zwracam zdjęcie.Czy tak trudno zrozumiecy, że nie życzę sobie dodawania zdjęć?!.A teraz obie poczekamy aż moderator będzie nam miał czas usunąć niechciane zdjęcia!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !