Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serka topionego do chleba

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serki topione 2 szt.
jajko 3 szt.
masło 1 łyżka
czosnek 3 ząbki
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
sól do smaku
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka topionego do chleba

Jajka umyć, ugotować na twardo i posiekać. Serki, jajka, wyciśnięty czosnek, masło i majonez dokładnie wymieszać na gładką masę. Doprawić do smaku solą i pieprzem i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak