Sposób przygotowania

Pieczemy biszkopt z 4 jaj wg tradycyjnego przepisu. Smietane Ubijamy na sztywno i dzielimy na 2 częsci. Galaretki rozpuszczamy w mniej niz 3/4 szklanki wody - każda z osobna. Ostudzone wlewamy do 1 z częsci smietanki i dokladnie miksujemy na wolnych obrotach. Najpierw wykładamy śmietanke agrestową i wstawiamy na 10 minut do lodówki, a na to wykładamy kolejną warstwe śmietanki brzoskwiniowej. Odstawiamy do wychłodzenia

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Uwielbiam takie galaretkowate ciasta:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    barwne i pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Wygląda świetnie:D:D:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię takie ciacha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie pianki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !