Sposób przygotowania

Dobrze schłodzone białka ubić na sztywną pianę,dodając pomału cukier i cukier waniliowy.Wsypać kokos i powoli wymieszać z piana.Wykładać na blaszkę łyżeczką kulki,piec w 150 stopniach 20 minut na złoty kolor

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No właśnie..białka - a ja białka wyrzucam:(
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    białka można nawet mrozić
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszniutkie były
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a dlaczego mi takie placki wychodzą , niewyrośnięte....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jeszcze nie robiłam kokosanek na białkach, zawsze boję się, że jak napisała Misia, wyjdą mi placki, A Tobie bardzo ładnie się upiekły.
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ja zawsze robię na białkach,te akurat mocniej mi się spiekły
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    przepyszne ciasteczka:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne ciasteczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !