Sposób przygotowania

marchewke umyc, obrać,pokroić w kostkę, zalać małą ilością wrzątku.dodać mleko i ugotować do miękkości.pod koniec gotowania oprószyć mąką,przed podanie dodać tłuszcz.stosować jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Radzę nie oprószać , bo często robią się nieapetyczne grudki z mąki , ale wymieszać ja z odrobina zimnej wody, wlać do potrawy i jeszcze chwilę odparować.
  • 9
    original
    Opublikowano

    alaaa

    a ja oprószam ,ale przez sitko
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    uwielbiam taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    apetyczna i zdrowa
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taką bardzo smaczna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez tak robię jak Jolanta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !