Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić,umyć,wrzucić do niewielkiej ilości wrzątku z dodatkiem soli i cebuli,gotować prawie do miękkości,osączyć ułożyć do słoików,ostudzić.Zagotować wodę z cukrem,octem solą przyprawami,przestudzić zalać nią grzyby.Słoiki zamknąć,pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pięknie sfotografowane!
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    swojskie grzybki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smakowicie sie prezentują
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pewnie pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    nigdy nie marynowałam tych grzybów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne opieńki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne opieńki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    grzybki + kotlecik mielony z ziemniaczkami - przepis na każdego faceta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !