Sposób przygotowania

ogórki umyć,ułożyć w wekach przekładając przyprawami.Zalać solanką sporządzoną z przegotowanej wody z solą,tak by były całkiem przykryte.Słoiki zamknąć pozostawić na 2 dni w temp.pokojowej,następnie przenieść do chłodnego pomieszczenia.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zjadłabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    to jest to:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    podstawa każdej polskiej kuchni wiosennej - pożyczam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    czekam na nie z utęsknieniem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !