Sposób przygotowania

ryz wsypuje do duzej ilosci wody, gotuje ok. 15 minut, wylewam na sitko, przykrywam, studze ( lub jesli mam to uzywam pozostalego z obiadu ryzu )
bialka wlewam do wrzacej wody
ugotuje odcedzam ( robie tak tylko wtedy kiedy zostaja mi nie wykorzystane bialka np. podczas robienia ciasta w innym przypadku lepiej uzyc bialek z wczesniej ugotowanych jajek )
siekam bialka
drobno kraje cytryne i papryke w kostke
wszystkie wskladniki mieszam z majonezem i szczypiorkiem, przyprawiam do smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    jeszcze takiej nie robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie salatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !