Sposób przygotowania

gdy zostaje mi krem jasny i ciemny np. do tortow lub gdy pieke wiecej ciast na swieta i zostaje mi masa o roznych kolorach, zeby sie nei zmarnowalo robie szybkie desery

przepis na krem marmurkowy jest bardzo prosty- w wysokich szklankach lub pucharkach uklada sie na przemian krem ciemny i jasny, nastepnie ostroznie miesza widelcem aby powstal wzor marmurkowy, przybieram owocami lub tarta czekolada, mozna mieszac inne kolory mas i zrobic np. krem teczowy

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje i polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !