Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, zemleć, dodać jaja, mąkę i utarty ser.posolić do smaku.wyrobić cisto, tworzyć ruloniki, spłaszczyć lekko nożem i kroić ukośne kopytka.gotować w lekko osolonej wodzie. boczek zrumienić. kopytka podawać posypane boczkiem i zieleniną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    to coś dla mnie :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bomba
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    Smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    hmm, ja zawsze jadłam na słodko a tu pikantne... super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !