Sposób przygotowania

Orzechy upalić na jasnozłoty kolor, obrać z łuski i przepuścić przez maszynkę. Białka ubić na pianę, dodać cukier, orzechy i mąkę. Lekko wymieszać. Masę rozprowadzić na blasze wyłożonej pergaminem, posypać cukrem pudrem i piec w średnio nagrzanym piekarniku. Wystudzone blaty pokroić w trójkąty. Dwa trójkąty przełożyć kremem sporządzonym z masła, utartego z cukrem, orzechami i rumem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne i pomysłowe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    chyba dobre???
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    coś ciekawego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    muszą być boskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    muszą być świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !