Sposób przygotowania

Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy, przelać wrzątkiem i zostawić do odcieknięcia. Tuńczyka odsączyć, rozdrobnić przy użyciu widelca i wymieszać z kukurydzą, fasolą, posiekaną zieleniną i keczupem. Mieszankę doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie napełniać ją gotowe kruche babeczki.
Przygotować bezpośrednio przed podaniem, ponieważ babeczki będą nasiąkały i staną się mało apetyczne.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo dobre - robię podobnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !