Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy zawijane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 4 plastry
ser żółty 10 dag
papryka czerwona 1 szt
mąka 2 łyżki
ogórek kiszony 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy zawijane

Mięso kroimy na plastry w poprzek włókien, obtaczamy w mące, do środka dajemy paseczek ogórka, sera, papryki i przyprawy, zawijamy i zamykamy wykałaczką. Smażymy na patelni. można podawać z sosem pieczeniowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 12.07.2011 21:34
Pyszne! Robię bardzo podobne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak