Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, dodajemy do niej starte na tarce jabłko i marchewkę oraz cebulkę. Wszystko to mieszamy i polewamy odrobiną oleju. Można dodać również sól do smaku, chociaż ja tego nie robię. Surówka ta idealnie nadaje się jako dodatek do ryb.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Samo zdrowie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    same witaminki!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    do obiadku w sam raz!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna szczególnie zimą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    wygląda jak z marchewki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !