Sposób przygotowania

Rzodkiewkę i szczypiorek kroimy na mniejsze części, solimy je do smaku i ewentualny sok zlewamy. Dodajemy do nich śmietanę i dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje schłodzone.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo wiosenna surówka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Wypróbuje na pewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    same witaminki!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    już nie mogę doczekać się swojej rzodkiewki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !