Sposób przygotowania

Maliny zmiksować, przetrzeć przez sitko, tak by nie było w nich pestek. Żelatynę rozpuścić w 3 łyżkach wody i ostudzić. Do chłodnej dodać owoce, miód i wymieszać, schłodzić w lodówce.
Do zaczynającej tężeć masy owocowej dodać jogurt oraz śmietanę, wymieszać. Przełożyć masę do pucharków i ponownie przełożyć do lodówki.
Brzoskwinie przepołowić, zdjąć skórkę, wyjąć pestkę. Miąższ pokroić, dodać do mleczka kokosowego, cukru i cytryny i wszystko razem zmiksować na gładką masę. Mus polać gotowym sosem brzoskwiniowo-kokosowym. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !