Sposób przygotowania

Umyć, oczyścić i pokroić warzywa na zupę. Podsmażyć cebulę na złoto, dodać marchewkę, ziemniaki, przełożyć do garnka i zalać bulionem. Dodać soczewicę, pomidory.
Zeszklić na oliwie pokrojoną cebulę do klopsów. Do mięsa dodać jajka, musztardę, zeszkloną cebulę, sól, paprykę, pieprz, namoczoną i odciśniętą bułkę. Wymieszać mięso, uformować kilkanaście kulek. Usmażyć na oliwie.
Gotowe klopsy dodać do zupy, zabarwić śmietaną, dodać posiekaną natkę pietruszki. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !