Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w połowie wody. Trzy galaretki wylać na miseczki i odstawić do stężenia, gdy stężeją pokroić w kostkę i rozłożyć w pucharkach. Czwartą, tężejącą galaretkę rozmieszać z kefirem. Kefir wlać do galaretek, ozdobić bitą śmietaną i posypać płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    na pierwszym zdjęciu wygląda jak chipsy ;) fajny deserek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    na pewno smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pysznie wygląda:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mmm ale bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    szybki i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !