Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talarki z białej rzepy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 1 szt
mleko 150 ml
mąka pszenna 3 łyżki
sól do smaku
olej do smażenia
rzepa 2 (biała)

Przepis i sposób przygotowania na: Talarki z białej rzepy

Jajko roztrzepać z mlekiem, dodać mąkę i posolić. Rzepę oskrobać, pokroić w krążki maczać, w cieście i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać gorące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 02.03.2014 19:44
fajne talarki
kuklik 05.02.2014 15:46
takiej jeszcze nie jadłam
Mariusz10 22.06.2011 23:54
super!
agnieszka189 30.05.2011 11:50
ciekawa jestem smaku
agnieszka214 08.05.2011 10:02
smaczne
monika154 02.04.2011 18:59
ciekawy przepis
pacpaw 08.03.2011 20:36
kolejny super pomysł na wykorzystanie białej rzepy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak