Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet panierowany z błękitka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

błękitek 1 kg
jajko 2 szt
mąka 40 g
olej 100 g
mleko 300 g
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 80 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet panierowany z błękitka

Błękitka oczyścić,wyporcjować i nasolić,z mąki,jajek i mleka przygotować ciasto,osolić,rybę maczać w cieście i posypać bułką tartą,usmażyć ,podawać na gorąco,jako danie obiadowe z ziemniakami,frytkami i z surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella23 30.03.2011 08:23
super
MAR3STA 08.03.2011 20:15
smaczny;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak