Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchewka 1 mała
papryka czerwona 1 szt
jabłko 1 małe
cebula 1 szt
natka pietruszki
sól, cukier, pieprz mielony
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z papryką

Kapustę lekko odcisnąć. Marchewkę i jabłko zetrzeć na jarzynowej tarce. Paprykę i cebulę pokroić w kosteczkę. Natkę drobno posiekać. Wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić solą, cukrem i mielonym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:54
Prosto, szybko, zdrowo, smacznie.
evita0007 22.05.2011 13:37
z papryka nie robiłam czas spróbować :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak