Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć, rozbić tłuczkiem, posypać solą, Kucharkiem i pieprzem ziołowym. Odstawić na około 1 godzinę do lodówki. Po tym czasie rozgrzać olej, mięso maczać w skłóconym jajku, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    klasyka dobrego smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    po mojemu również:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra klasyka! najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    to jest coś xd
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    Muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    schabowy to dla mnie klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mój ulubiony
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nie ma to jak schabowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    schabowy najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !