Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć, wyrobić ciasto, aż będzie jedwabiste, miękkie i gładkie. Rozwałkować cieniutko, ciąć na pasy, naciąć wzdłuż i przewijać. Smażyć w głębokim oleju, przekładać na ręczniki papierowe do ostygnięcia, posypać cukrem pudrem, gdy przestygną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Lubie ale najbardziej jak ktos zrobi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Ja też lubię jeść, ale nie za bardzo robić :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ja lubię jeść a najbardziej robić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię faworki... ps. u nas mówi sie na nie chruściki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !