Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa a la diable

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw 1,5 l
ryż 3 łyżki
cebula 1 sztuki
olej 2 łyżki
śmietana 50 ml
papryka mielona 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
curry 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa a la diable

fasolę przebrać opłukać zalać wywarem zagotować i pozostawić na 2 godziny ugotować cebulę oczyścić opłukać pokrajać w kostkę podsmażyć razem z ryżem dodać fasole pod koniec gotowania ugotować doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak