Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na puszysta masę, na końcu dodać mąkę i proszek do pieczenia, wymieszac. Piec około 20-30 min. w temp. 180 C. wystudzic. Rozpuścic wiśniową galaretkę w pół szkl. wody, a galaretki truskawkowe rozpuścić wg przepisu. Schłodzoną śmietankę ubic, miksując doda galaretkę wiśniową. Piankę wylac na biszkopt, wstawic na chwilę do lodówki, wylożyc delicje i zalac tężejącą galaretką truskawkową.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proste i pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !