Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa fasolowa po grecku

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw 1,5 l
migdały 50 g
makaron 50 g
sól
pieprz
czosnek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa fasolowa po grecku

fasole opłukać zalać wywarem ugotować zostawić na 2 godziny potem dodać pod koniec makaron migdały sparzy c obrać ze skórki połączyć z zupą chwilę pogotować doprawić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 19.01.2012 19:57
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak