Sposób przygotowania

Kaszę ugotować. Ugotowaną kaszę wymieszać z białym serem i jajkiem, doprawić solą. Przygotować ciasto: z mąki, jaja, soli i 3 szklanek wody zagnieść ciasto. Rozwałkować podsypując mąką. Wykrawać szklanką krążki. Na każdy nakładać łyżeczkę farszu i zlepiać pierogi. Wrzucać partiami na posolony wrzątek i gotować kilka minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne pierożki
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    nie robiłam,muszę spróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne pierożki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pierogi pierwsza klasa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !