Sposób przygotowania

Grzyby i cebulę oczyścić,umyć,posiekać i udusić na maśle.Do ostudzonych grzybów dodać namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę,połowę bułki tartej,przyprawy,koperek,jajko i śmietanę.Dobrze wyrobić masę,uformować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor na oleju.Podawać z ziemniakami i surówką.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    wypróbuję jak zacznie się sezon na grzyby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    chetnie je zrobię w sezonie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    cos nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !