Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z cukrem, solą i proszkiem do pieczenia. Olej wlać do szklanki, wbić jajko i dolać tyle mleka, żeby dopełnić szklankę. Wlać do miski z mąką, wsypać jagody i wymieszać. Foremki muffinowe wypełnić ciastem. Piec 20-25 minut w temp. ok. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Są przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Muffinki -moje ukochane... :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    Uwielbiam muffiny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    już nie mogę doczekać się lata, kiedy pójdę na jagody i później upiekę takie jagodowe muffinki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aranka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniaaammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !