Sposób przygotowania

plastry schabu rozbic, jakjo rozbeltac z sola i pieprzem, dodac bazylie, dobrze wymieszac, obtaczac schab w jajku, nastepnie w mace a potem w bulce tartej, klasc na goracy olej, smazyc na rumiano

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię takie mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy pomysł na panierkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a dziekuje - milo ze przepis sie podoba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ale pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale smaczny schabik, dobrze że mój mąż za nim nie przepada :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis do wyprobowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !