Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miodowy kurczak

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kurczak 1 sztuka
miód 100 ml
oliwa 100 ml
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat 1 opakownie

Przepis i sposób przygotowania na: miodowy kurczak

Cząstki kurczaka marynujemy przez cała noc w oliwie z miodem z dodatkiem całego opakowania przyprawy do kurczaka.Zapiekamy go przez 1,5 godziny.Od czasu do czasu przekrecamy na drugą stronę.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka_86 08.03.2012 20:48
smaczne danie
Karmel 11.02.2012 12:34
fajny przepis
leonkot 02.01.2012 15:49
świetne połączenie smaków
leonkot 02.01.2012 15:49
świetne połączenie smaków
Justa32 26.10.2011 11:46
smaczne mięsko!!!
gusia1000 10.10.2011 16:49
Fajny, błyszcząca skórka jest na nim.
Kuchareczekjeden 09.04.2011 21:13
ale pychotka!
bami 05.04.2011 20:32
pyszności! :)
Dorota59 31.03.2011 14:17
bardzo lubię
jogobella23 29.03.2011 11:50
pycha
ben-ka 27.03.2011 21:56
Lubię takie połączenia mięsno-miodowe:)
joanna77 25.03.2011 19:38
mniam
Mariusz10 21.03.2011 23:04
ale chrupiący
joanna77 19.03.2011 17:39
lubię kurczaczki
agnieszka137 07.03.2011 12:39
złocisty i chrupiący
Robert10 07.03.2011 10:52
coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak