Sposób przygotowania

Z wody, jajka, mąki i odrobiny soli robimy ciasto. Filety oprószone kucharkiem maczamy w cieście i smażymy na oleju. Cebulę kroimy w paski i krótko parzymy. Ogórki oraz paprykę również kroimy w paski. Z szklanki wody, oleju, koncentratu, keczupu, octu, soli i cukru przygotowujemy zalewę. Wszystkie składniki mieszamy i gotujemy ok 3 min. Następnie usmażoną rybę, cebulę, paprykę oraz ogórki układamy warstwowo w kolejności ryba-warzywa-ryba-warzywa i zalewamy gorąca zalewą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    fajny ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajnie smakowało, aż ci zazdroszczę;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące, muszę wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    monia502

    Lubię ryby w każdej postaci.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !