Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na rozgrzanej teflonowej patelni bez tłuszczu. Kapustę poszatkować i dodać do mięsa podlewając troszkę wodą. Posypać przyprawa do bigosu i chwilę podsmażać. Następnie zalać wodą i dusić do miękkości kapusty. Gdy woda odparuje dodać koncentrat i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dietetyczny bigosik to jest to,smaczny!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Popieram!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !