Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

OWOCOWY DESER

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czerwone porzeczki 30 dag.
truskawki 40 dag.
maliny świeże 40 dag.
brzoskwinie 5 sztuk
cukier 30 dag.
cytryny 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: OWOCOWY DESER

Umyć i oczyścić owoce. Zmiksować truskawki z połową malin, z porzeczkami, cukrem, sokiem z cytryny. Masę odstawić w chłodne miejsce. Zdjąć z brzoskwiń skórkę, przekroić na pół, oczyścić z pestek, skroić sokiem, schłodzić. Zimną masę przelać do miseczek, posypać pozostałymi owocami i dodać brzoskwiń. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak