Sposób przygotowania

Słoninę zemleć, przełożyć do garnka, podlać 1 szkl. Wody, podgrzewać do czasu aż skwarki będą przeźroczyste. Do tłuszczu dodać pokrojone na kawałki mięso, smażyć. Cebulę obrać, pokroić, dodać do mięsa i tłuszczu. Do smalcu dodać pieprz, zmiażdżony czosnek. Przelać do naczynia/kilku mniejszych naczyń, odstawić do zastygnięcia. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ,mmmmmmmmmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !