Sposób przygotowania

Zemleć: mięso, cebulę, czosnek. Do masy dodać sól, pieprz, jajka, paprykę, posiekaną natkę pietruszki, namoczoną i odciśniętą bułkę, wyrobić.
Sparzyć paprykę, obrać ze skórki, pokroić. Cebulę pokroić. Paprykę i cebulę poddusić na oleju, posolić. Z mięsa mielonego formować kule, nakładać do środka farsz. Smażyć na maśle z olejem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna odmiana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !