Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z brukselki II

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kości i warzyw 1,5 l
śmietana 50 ml
brukselka 500 g
jajko 1 sztuki
natka pietruszki 1 szczypta
mąka 2 sztuki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z brukselki II

brukselkę oczyścić ugotować następnie przetrzeć wlać śmietanę wymieszaną z mąką chwile pogotować połączyć z żółtkiem i posiekaną natka doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak